ENC ÅLESUND

Hvem vi er & hva vi gjør

Hvem vi er

Every Nation Campus Ålesund er en student organisasjon med lidenskap for å forberede studentene til livet. LIFE – Leadership, Integrity, Faith, and Excellence.

L

Leadership

Vi tror at alle unge har potensialet for lederskap, og dette lederskapspotensialet kan best utvikles når studenten lærer å tjene andre. ENC har som mål å skape en generasjon tjenende ledere.

I

Integrity

Vi mener at integritet har en hovedrolle i denne verdens skiftende moralske standarder. ENC trener ikke bare studentene til å bli ledere, men til å være menn og kvinner av karakter.

F

Faith

Vi tror at tro på Jesus er viktig for studentens generelle utvikling. ENC ønsker å oppmuntre studentene til å søke et dynamisk forhold til Jesus og med andre.

E

Excellence

Vi tror at utvikling av en fremragende holdning er nøkkelen for at ungdom skal kunne fullt ut realisere sitt enorme potensiale. ENC motiverer studentene til å være den beste de kan være og gjøre sitt beste i alle sine bestrebelser.

Hva vi gjør

LÆRE

ENC lærer kunnskap og ferdigheter til neste generasjon for å utruste dem med de nødvendige verktøyene de trenger for livet. Vi gjør dette gjennom våre ukentlige LIFE-grupper, og LIFE-klasser, samt gjennomføring av samlinger, orienteringer for nykommer og andre spesielle eventer som passer til studentens behov.

Vi gir ikke bare informasjon, vi gir LIFE.

MENTOR

Mange som er vellykkede i livet har en mentor! Hos ENC, er disse mentorene kalt LIFE Mentorer. ENC tilbyr trente studenter eller unge fagfolk som kan møte studentene for å hjelpe dem å oppnå sitt fulle potensiale i ung alder.

Vi gjør dette gjennom våre LIFE-grupper, en-til-en LIFE Coaching og Ungdoms Camper.

UTRUSTE

ENC stopper ikke med hovedkunnskap. Studenter som er utrustet med verktøy for livet (LIFE) og hjulpet av mentorer som får de på rett spor, går naturlig videre i livet ved å gjøre en forskjell i deres egen verden.

Utruste studenter innebærer å mobilisere dem til å bli LIFE trenere selv og samarbeide med ulike sosiale organisasjoner for å tjene deres respektive samfunn.

ENC ser radikalt på å utvikle en generasjon ungdom som er nasjons byggere og world changers.

Kalender

Event kalender

<center><iframe src=”https://calendar.google.com/calendar/embed?src=ik9jlmtglkaluocnqsgtfsejfo%40group.calendar.google.com&ctz=Europe%2FOslo” style=”border: 0″ width=”800″ height=”600″ frameborder=”0″ scrolling=”no”></iframe></center>

Kontakt

Ta kontakt med oss

SKRIV EN BESKJED

hi@everynationcampus.no

RING OSS

+47 455 19 795

FACEBOOK

@encaalesund

INSTAGRAM

@encaalesund

TWITTER

@encaalesund